pátek 28. září 2012

Další řada Upířích deníků/The Vampire Diaries!!

  PREMIÉRA 4.SÉRIE JE STANOVENA NA 11.10.2012

 A teď tu máme opět novou řadu, tato se týká Upířích deníků. Očekávejme 4. řadu plnou zvratů a lásky. Jak dopadne Elenina proměna? A co bude s jejím výběrem Salvatora - bude to teď jiné, než před proměnou.
Stefan, Elena a Matt (4x01)


Pastor Young (4x01)
Hayley
 Z předešlého dílu víme, že Bonnie převtělila Klause do Tylerova těla, jinak by umřeli Caroline, Damon, Stefan a Tyler, neboť jsou vytvořeni z Klausovy linie. Alaric prozradil protiupírské radě o všech místních upírech a vlkodlacích. Elena si nakonec vybrala Stefana, ale nevěděla, že Damona potkala dříve a on jí přiměl, aby dostala vše, co chce, a aby na jejich setkání zapomněla. Elena zemřela s upíří krví v těle a probouzí se jako nový upír. Alaric umřel spolu s ní, neboť mají propojenou životní sílu.






Connor Jordan
 A teď o tom, co jsme se zatím mohli dozvědět o 4.řadě.
Profesor Shane
Elena na tom hned nebude se stravou stejně jako Stefan. Damon a Stefan se spolu budou hodně hádat ohledně výchovy Eleny. Damon chce, aby se osamostatnila a Stefan jí chce naopak dávat hodně rad a vést jí na každém kroku.
 V této řadě uvidíme i mnoho nových postav. Například v první epizodě se objeví pastor Young (Micheal Reilly Burke), lovec upírů, který se spojí s protiupírskou radou. Hayley (Phoebe Tonkin - The Secret Circle), která by měla zobrazovat kamarádku Tylera, čímž se rychle prozradí, že v jeho těle je Klaus. Bonnie pozná nového profesora Shana (David Alpay), který by měl učit na univerzitě ve Virginii, kde studovala Jenna. Do města přijede nový lovec upírů - Connor Jordan (Todd Williams) - který ale bude hodně nebezpečný a nenechá se jen tak odradit, jako Alaric. Ještě se setkáme s April Young (Grace Phipps), která přijede kvůli smrti svého otce (pastor Young). April je Elenina kamarádka z dětství, o kterou se bude Elena starat.

April Young


Elena a Bonnie (4x01)
 Elena se také vrátí k psaní svého deníku. Někdo se vrátí do seriálu, ale nevíme, zda se někdo vrátí z mrtvých, bude to duch, či obyčejný smrtelník. V seriálu někdo zemře - velký šok bude totožnost vraha, ne oběti. Zjistíme, že Původní upíři vlastně nejsou tak docela úplně první upíři. Když je teď Alaric pryč, Damonův nový kamarád na popíjení bude nejspíš Meredith. Stefan by měl začít jezdit na motorce. A Bonnie se dá na temnou magii.



OFICIÁLNÍ TRAILER NA 4.SÉRII!!

1 komentář:

  1. I read various other editorial a bit like this on one more internet
    web-site just lately except the subject make a
    difference has not been dealt with within considerably variety like it is actually right here.


    Also visit my blog cannabis seeds

    OdpovědětVymazat