pondělí 17. září 2012

Nová řada Misfits!!

Nová 4. série dříve zmiňovaného seriálu Misfits
 Seriál Misfits se po dlouhé pauze opět vrací. První díl 4. řady je naplánován na tento listopad.
 Jediné o této řadě víme, že už v ní neuvidíme Alishu, která zemřela v posledním dílu 3. řady, Simona, který se vrátí do minulosti jako muž v masce, a Kelly, která byla ve skutečnosti odsouzena za rasově motivovaný útok. Tvrdí se, že tato událost neměla nic společného s jejím odchodem ze seriálu. :(
Původní pětice

 Bohužel nevíme, jak to bude s Curtisem a Rudym, ale ti by měli zůstat, což je velice pravděpodobné. Nathan by se naopak vrátit neměl a svou postavu ukončit v díle 3x00, který jsem tu nezmínila.
 Ale přibudou nové 3 postavy - Jess, Finn a Alex. Jess má ztvárnit chytrou, výřečnou a společensky taktní ženu. Finn má být optimistický, naivní a vtipný. A Alex by měl představovat mladého muže, kterého chtějí všechny dívky z okolí - můžeme se domnívat, že právě toto bude jeho schopnost.
 Tyto informace jsou jen hrubé. Detaily se nedozvíme, ale alespoň si můžeme udělat obrázek o další sérii.
 Myslím, že tato série nebude tak silná, jako předchozí tři. Velmi mě zajímá, jak bude seriál pokračovat, tudíž ho nepřestanu sledovat. Doufám, že se budou rovnat, alespoň trochu původním postavám, jelikož jsem si je nesmírně oblíbila.
 Doufejme v nejbližší vysílání prvního dílu ;))

Žádné komentáře:

Okomentovat