úterý 30. října 2012

Roztomilé malé lhářky (Prolhané krásky)/Pretty little liars 3x13

Moc jsem to nestíhala, takže opožděně Roztomilé malé lhářky, speciální díl 3x13.
Hanna, Aria, Spencer a Toby
 Je Halloween a jako speciální překvapení je Duchařský vlak. Ezra nemůže, takže Aria přijde sama, jako Hanna, která musí tajit svůj vztah s Calebem. Spencer přijde s Tobym a Emily s Paige. Mona slibuje, že tohle bude nejlepší Halloween a to chce za každou cenu dodržet. V tomto díle můžeme chvilkově vidět i známého zpěváka Adama Lamberta, kterého zaujme Aria. Do vlaku se dostaví i Jason (Alisonin bratr) a Garett, kterého nedávno pustili z vězení.
Aria a Adam Lambert
 Garett se přizná Spencer, co se stalo noc Alisoniny smrti. Jenna si myslí, že Alison Garett opravdu zabil, ale když odcházel, byla stále živá, dokonce poslední, kdy ji naposledy viděl, byl Ariin otec Byron. Aria zmizí, ostatní ji budou hledat a samozřejmě za to bude moct "A". Ariu najdou v bedně spolu s mrtvým Garettem. Ve vlaku se najdou i Alisoniny ostatky odcizené z jejího hrobu. Mezitím Hannina matka Ashley vidí malou holčičku, která se poté úplně vytratí. Na posledním snímku vidíme, jak se něčí ruka dostává z hlíny...Je to Alison, která se vlastně zachránila?

Malá holčička (u Ashley)

Díl se mi zdál zajímavý, konečně jsme se opět dozvěděli něco úplně nového z oblasti záhady Aliiny smrti. Každý má svůj tip na totožnost "A". Ale kdo to nakonec bude? Bude to Alisonino dvojče Courtney, jako se píše v knize (ale to nemůžeme vědět jistě, jelikož je kniha úplně jistá), nebo je to Jenna, Toby, Noel, Ezra, Mona...nebo někdo úplně jiný, dokonce Alison? Co si o tom myslíte, kdo je "A"?? Můj tip by padl na Alison...

5 komentářů:

  1. jeej ďakujem za tip, netušíla som, že už sa začali nové časti! 8)

    btw. budem veľmi rada, keď sa zapojíš do I can be anyone... 8) je to náš spoločný projekt s Astesiou 8) a radi privítame nových nadšencov 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím že to možná bude Alison a nebo její dvojče ale nevím to jistě ještě jsem to neviděla celý ale už to skoro mám no uvidíme třeba to bude někdo uplně jiný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si tedy také myslím, že to bude Alison anebo její dvojče... ale tak doufám, že se někdy konečně dočkáme konce seriálu, ale nějakého pořádného, kde se všechno vyřeší a objasní ;)) děkuji mockrát za komentář :)

      Vymazat
  3. není to ta holčička, co zabila svoje dvojče v 1. halloweenským speciále? :OOO

    OdpovědětVymazat