pátek 12. října 2012

Upíří deníky/The Vampire Diaries 4x01

Už jsme se mohli podívat na dlouho očekávaný první díl 4.série. A co jsme mohli vidět??


Elena (Byla jsem připravená zemřít)
Elena (umírá) a Stefan jsou uvěznění
 Elena se probouzí. Damon říká, že buď zemře nebo se stane upírem. Stefan s Bonnie hledají naopak nějaký způsob, jak ji z ní udělat plnohodnotného člověka. Bonnie se ale dostává k temné magii. Bonnie opět převtělí Tylera i Klause do svých těl. Tím opět použije temnou magii a zahubí svou mrtvou babičku. 
 Pastor Young udělá přítrž všemu, co je společné s nadpřirozenem. Meredith a šerifka Liz Forbesová přijdou o práci. Stefana, Rebeku, Caroline a Elenu zadrží, ale Caroline zachrání Klaus v Tylerově těle. Nejdříve ho Caroline příjemně přivítá, ale když zjistí, že to je Klaus, nebude z toho přímo nadšená. Elena na poslední chvíli ochutná lidskou krev a stává se upírem. Damon bude chtít zabít Matta, protože mu neodpustí, že on přežil, ale Elena ho zadrží.
Damon a Elena mají vážný rozhovor
Elena poprvé ochutnává lidskou krev
 Elena s Damonem bude mít vážný rozhovor. Elena mu řekne, že si vzpomíná na to, že se potkali první a že jí řekl, že jí miluje a nezaslouží si ji. Když se ho Elena zeptá, jestli by zachránil tehdy na mostě jí nebo Matta - Damon by zachránil rozhodně ji, což se Eleně nelíbilo. Damon jí také řekne, že by jí zachránil, protože by chtěl, aby prožila svůj lidský život - že už chápe, proč to chtěla. 
 Elena Stefanovi prozradí, že jeli přes most, protože se vybrala jeho a vracela se k němu. Také si řeknou, že spolu budou navždy. Pastor Young zabije lidi, kteří mu pomáhali s chytáním upírů, včetně sebe.

Tento díl se mi líbil. Byl sice hodně dramatický a nudný, ale vztahy se prohloubily a všechno v tomto díle bylo zásadní, což se mi moc líbilo.

 Opět se nám rozjel náš oblíbený seriál, bohužel musíme čekat další týden na druhý díl. Jak se Vám tento díl líbil?? Jste spokojení, nebo Vám přišel ohraný, či už dokonce trapný??

Žádné komentáře:

Okomentovat