sobota 20. října 2012

Upíří deníky/The Vampire Diaries 4x02

Elena pije Damonovu krev
 Elena nemůže přijmout žádnou stravu, mimo krve přímo z žíly. Ostatní dostane nedobrovolně z těla. Damon a Stefan se hádají kvůli Elenině stravě. Elena s Damonem bude sdílet krev, což bývá velice osobní, to Stefana naštve. April, Elenina kamarádka z dětství, přijíždí do města, protože jí tu zemřel otec pastor Young. Také se objevuje Jordan Connor, nový a velice nebezpečný lovec upírů. Connor zjišťuje, že je Tyler upír, a chce ho zabít. 
Elena pije Mattovu krev na pohřbu
 Na pohřbu pastora Younga unese Connor April, aby nalákal upíry, které pak zabije. Elena se nemůže ovládnout při proslovu, ale Matt jí nabídne, aby se z něj napila. Elena málem napadne April a poprvé ovládá mysl člověka.
Connorovo tetování, které vidí jen Jeremy
Jeremy si všímá Connorova tetování,které vidí jen on. Všichni, kromě Damona, se rozloučí s těmi, které ztratili, a pouštějí lampiony. Damon to odmítne, ale přitom půjde k náhrobku Alarica a říká, že ho tam nechal a že mu chybí (a také Rose).


 Poslední scéna byla opravdu hezká a smutná... Když Elena poprvé ovládala mysl, nepřišlo mi to nijak působivé - když ovlivňuje někdo jiný, líbí se mi to víc. Elenino zvracení bylo prý nejkrvavější zvracení ve 45 minutových seriálech. Někde se říkalo, že by se mohl vrátit nějak Alaric, v což hodně doufám, protože ho tam mám ráda a Damonovi určitě taky chybí :D Tenhle díl se mi líbil víc, než ten předchozí ;))

Stefan Eleně popisuje, jak jsou všechny smysly zostřené

 Jak se Vám líbil tento díl??

Žádné komentáře:

Okomentovat