sobota 8. prosince 2012

Upíří deníky/The Vampire Diaries 4x08

4x08 "We'll Always Have Bourbon Street"


Charlotte (1942)
 Elena a Damon jsou stále spolu. Caroline se Stefanem jsou zděšeni, neboť zjistili, že Elena je připoutaná k Damonovi. Stefan to řekne Damonovi a ten nevěří, ale pak se Elena zkusí s Damonovou pomocí napít krve ze sáčku. Damon už jednou něco takového zažil. V roce 1942 poznal Charlotte, která ho moc milovala a on jí přeměnil. Udělala vše, co jí řekl a tak vyhledal čarodějku, která ho toho pouta zbavila a on nakonec odjel.
 Teď se vydává se Stefanem do New Orleans, aby našel čarodějku, která by udělala stejné kouzlo. Bohužel žádné takové neexistuje, jediné, co může udělat je říct Eleně, že jí bude bez něj líp a navždy odejde. Zkusí to se Charlotte, která na něj celou dobu čekala. Je odhodlaný se rozloučit s Elenou.
 Elena se mezitím domlouvá s Bonnie a Caroline, že si udělají dámskou jízdu. Caroline se nelíbí blízký vztah Eleny a Damona a také to dává hodně najevo. Bonnie se vrací magie, se kterou jí pomáhá profesor Shane.
Elena a Caroline (dámská jízda)
 Z flashbacku zjistíme, že Damon není sobecký a nedělá vše pro sebe, protože jednou místo toho, aby byl se svým bratrem a ublížil mu, tak ho opustil.
Lexi a Damon se dohadují o Stefanovi
(1942)
 Hayley má dohodu s profesorem Shanem. Hayley mu přenechá 12 osamostatněných hybridů (mimo Tylera) a on jí dá informace o jejích rodičích. Má to ale háček, když už bude 12 odpoutaných hybridů, Hayley zjistí, že její rodiče jsou mrtví. Odpoutaní hybridi se podvolí Tylerovi, jako vůdcovi, aby se pomstili Klausovi.
 Nakonec se Elena dozví, že pouto může ovlivnit jen chování, ale pocity ne. Její předchozí lidské pocity se jen znásobí, takže pouto je skutečně ovlivněno skutečnými pocity. Díl končí tím, že Damon neví, zda opustit Elenu, která ho přesvědčuje, že její pocity jsou opravdové.



MŮJ NÁZOR

Damon a Elena

 
Opět je mi líto Damona, který se dozvídá, že Eleniny pocity nemusí být opravdové. Mám ráda Lexi, kterou jsme v díle mohli potkat. Damon je nesobecký, protože upřednostnil Stefanovo štěstí před svým ještě v roce 1942, kdy s ním měl odjet. A navíc chtěl opustit Elenu, aby neovlivňoval její pocity.




Damon a Elena

Nechci někoho urážet, kritizovat nebo něco takového. Chci jen říct, že Elena vypadá konečně s Damonem tak šťastně a živě (na to, že je upír to je hodně dobrý :D) a se Stefanem vždy řešila vážné a nudné věci a nikdy jsem jí neviděla se Stefanem tak šťastnou. Ale stále říkám, že ikdyž jsem fanoušek Damona a Eleny (což Vám nejspíš došlo), tak neodsuzuji ničí názor.


 Doufám, že aspoň někdo se mnou souhlasí :))

4 komentáře:

  1. ja súhlasím 8D
    Páči sa mi, keď je Elena s Damonom 8)
    Stefan tam teraz už tak nejako prekáža...radšej by som bola, keby bol zase rozparovačom v službách Klausa, aby to bolo zaujímavé 8P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych dala Stefana jako rozparovače, jenže by o něj měla starost Elena atd.. :/ ale tak, aspoň že je konečně na chvilku s Damonem ;))

      Vymazat
  2. Ja mám radšej Elenu so Stefanom, ale je mi to tak trochu jedno, či je so Stefanom alebo či s Damonom. Teraz sa mi viac páči vzťah medzi Caroline a Klausom :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Caroline a Klaus jsou skvělí ;))...moc jim to spolu sluší a doufám, že budou nakonec spolu, ikdyž na to moc nevypadá :/ děkuji za komentář :)

      Vymazat