sobota 2. února 2013

Upíří deníky/The Vampire Diaries 4x12

4x12 "A View To A Kill"

PODROBNÝ OBSAH

 Ve škole se koná ples ve stylu osmdesátých let. Klaus a Damon se dozvídají o tom, že se spolu Stefan s Rebekou vyspali. Kol Klausovi ukradl dýku, se kterou se dají zabít Původní a Rebeka má poslední dýku, se kterou se dá Původní zabít, ale ne úplně. Klaus tedy žádá od Stefana, aby mu jí sehnal, protože potřebuje uspat Kola, který je momentálně nebezpečný, jelikož nechce lék, protože by tím probudili Silase, který rozpoutá na zemi peklo. Klaus si zatím povídá s Damonem, který je stále zavřený ve sklepě kvůli ovlivnění. Klaus se z něj zkouší dostat, jak mu Elena odpustila všechny jeho prohřešky, jelikož to chce tak udělat i s Caroline, protože zabil Tylerovu matku. 
 Bonniin otec, jako starosta, zavedl do vody sporýš a nakázal opět zákaz vycházení, tudíž zrušil i dnešní ples. Elena se svěřuje Bonnie a Stefanovi o svém plánu zabít Kola Jeremym, protože by tak pak zneškodnili veliké nebezpečí a taky doplnili zbytek tetování - mapu - protože spolu s Kolem se zabije i jeho linie. Bonnie musí podle plánu zdržet Kola se svými schopnostmi, aby ho mohl Jeremy zabít. Stefan má najít Rebeččinu dýku a použít jí na ní, aby se dostala zpátky do rakve. A Klause nějak zdrží opět Bonnie, aby se s Rebekou nemohli pomstít.
 Elena Kola naláká na příměří kvůli Silasovi, ale ten přijde k nim příliš brzy, ještě než dorazí Bonnie. Zatím nejde nic podle plánu, takže Jeremy pozve Kola dovnitř a zatím jde hledat Bonnie, kterou drží její rodiče doma. Elena Kola zdrží doma, co nejdéle.
 Stefan mezitím vezme Rebeku na ples do školy, jen pro dva. Oba si užívají, ale Stefan jen pro to, že chce od ní dýku. Kol přijde na to, že je to past a proto, že je pozvaný, Elena a Jeremy nemůžou nic dělat. Rebeka dává dobrovolně dýku Stefanovi a říká, že chce být člověk, takže jí Stefan nezabodne.
 Jeremy zabíjí Kola a Bonnie zadrží Klause v Gilbertovic domě pomocí kouzla. Jeremymu se rozšíří tetování až do konce a Damon už nemusí být uvězněný ve sklepě. 


MŮJ NÁZOR

  Tento díl byl hlavně o tom, jak se na chvíli zbavit Původních a Kola navždy. Kvůli Kolovi Elenu nenávidím, protože jsem ho měla strašně ráda. Chudák Damon, kterého Stefan zavřel do sklepa, což si nesmírně užíval - to šlo úplně vidět. Je hezký, že se Stefan a Rebekah dali na chvilku dohromady, protože jsou úžasný pár a rozhodně jim to spolu moc sluší.
 Bonnie by se opravdu měla léčit, protože to fakt přehání, ale dobře jí tak - nikdy jsem jí neměla ráda. Kola je mi hodně líto, protože je chtěl všechny zachránit, ale Elena a ostatní musí být opravdu sobečtí. Rebekah je skvělá, ale ostatní jí jen využívají, a ještě k tomu chce být člověk, což je zajímavý na to, že je Původní upír. Doufám, že si to Klaus nějak urovná s Caroline, protože těm fandím teď úplně nejvíc, protože se k sobě dokonale hodí. Kol mi bude hodně chybět, doufám, že neztratíme dalšího Původního, protože mi všichni přirostli k srdci...

Žádné komentáře:

Okomentovat