úterý 26. března 2013

Seriály - které vydrží a které zruší

U většiny seriálů, které sledujeme, nás vždy štve, když se najednou zruší z malé sledovanosti. Tak a teď, na jaká pokračování se můžeme těšit a která ukončení můžeme očekávat?




V žádném případě tyto seriály nezruší:


Teď jsou velkým hitem Upíří deníky (The Vampire Diaries),které mají minimální šanci na zrušení. Sleduji jako snad každý třetí člověk, osobně doufám, že co nejdřív skončí, protože už je to docela kravina a já se na to koukám jen kvůli konci.





Nový akční seriál Arrow na tom jsou úplně stejně. Patří mezi nové seriály, ke kterým jsem se ještě nedostala, ale dostanu-už brzy.







Dlouhodobý a prvotřídně strašidelný seriál Lovci duchů (Supernatural), o kterém také nemusíme dlouho hovořit. Jsem u první série a je to úžasný, tak ještě jich zbývá sedm :D





Sběratelé kostí (Bones) - Booth a Kůstka, není co dodat. Letmo jsem pár dílů zahlédla v televizi a nemá to chybu, Booth a Kůstka jsou skvělá dvojka.




A co myslíte Simpsonovi (The Simpsons)? ...Správně, na stopro. Viděla jsem všechny díly milionkrát, kdo ne...





Další z nových seriálů The Following nám zatím neodpadne. Další nový seriál, který jsem ještě nezkoukla, jak říkám - brzy.






Ne až tak známý komediální seriál New Girl s neodolatelnou Zooey DeShannel nám zůstává. Ikdyž mám ráda Zooey, tak už podle traileru se mi seriál moc nelíbí.






Malý společník Simpsonů Griffinovi (Family Guy) tu nesmí chybět. Jak Simpsonovi, jen méňě oblíbený - neviděla jsem všechny díly, ale animáky miluju :* :P






Copak jste si mysleli, že sem nepatří Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory) a Jak jsem poznal vaši matku (How I Met Your Mother)... Tak tyhle seriály jsou mi jasný - prostě oblíbený, ale už bych chtěla s HIMYM konec.






Pak opět něco ze soudku detektivních seriálů - Námořní vyšetřovací služba (NCIS). Dříve jsem sledovala a milovala...







Velká šance na pokračování natáčení dalších řad:


Pohádkový seriál plný zvratů Once Upon A Time - nějakého toho pokračování bychom se mohli dočkat. Koukám na první řadu a každý díl je jedinečný, nic takového jsem nečekala od "pohádek".





S velkou pravděpodobností se také nemusíme loučit s Castlem na zabití (Castle), které už má za sebou pár těch dobrých řad. Sestra sleduje a je do toho zažraná, akorát já už toho mám hodně - jinak bych se do seriálu hned pustila.






A co dělat se známými Chirurgy (Grey's Anatomy)...určitě by se hodně lidem stýskalo, ale mají ohromnou šanci - vypadají v suchu. Vím, o co jakž takž jde, viděla jsem i pár dobrých dílů, které mě fakt pobavili - ale můj styl to není ;)





Dobře se rozjíždějící seriál Pomsta (Revenge) by z pláten taky nemusel hned tak vytratit. Sleduju druhou řadu a stále neomrzí, snad ho nezruší - tento by mě hodně mrzel...




Další detektivní - tentokrát Námořní vyšetřovací služba L.A. (NCIS: Los Angeles) to má hodně slibné. Mám ráda originální NCIS, tak si nechci pokazit dojem.







Teď mnou objevený krimi-seriál Jak prosté (Elementary) - určitě se najde dost lidí, kterých by ukončení mrzelo, což by se stát nemělo. Nevím - téma vypadá dobře, ale takových seriálů je mnoho.





Další seriál tohoto žánru nás nechce opustit - Hawaii Five-0. Další detektivní, už jich mám dost a tenhle mě zaujal nejméně.





Teď zas něco úplně jiného. Snad každý zná trojku Charlieho, Alana a Jakea - tak kdo by ji zahazoval? Jenže jak dlouho se Dva a půl chlapa ( Two And a Half Men) potáhne... Tak pár řad jsem viděla, ale už jsem v tom pomalu ztrácím, takže mi je jedno, jestli pokračování bude či ne.



Ne až tak známý a dobrý komediální seriál 2 Broke Girls se také dost drží. Jak to s nimi dopadne, tak tím si úplně jisti být nemůžeme. Nad tímhle seriálem jsem se moc nezdržela - teď nejsem moc na ty komediální, takže u mě musí z kola ven.






Šance je, ale už se to blíží k rozvahám:



 Mohli jste být svědky, že Glee už upadá. Ano, je to opravdu dobrý muzikální seriál, který to samozřejmě někam dotáhl a samozřejmě by ještě mohl... Jednu dobu se mi to také líbilo, ale další řady ukazují, že už to prostě není ono.



Jeden z mých oblíbených je Nikita, u které jsem skončila na konci druhé série a myslím, že by to ještě někam dotáhnout mohla - bohužel moje rozhodnutí to není.





K dalším, které mají velké šance, ale rozhodnout se musí, patří Kriminálka Las Vegas (CSI: Crime Scene Investigation), která má dlouhou řadu zajímavých případů. Kdo ví, jestli ještě nějaké vyřeší. U mě patří seriál mezi nej u krimi.




Jak to vlastně skončí?...šance 50%:


 Dobrá manželka (The Good Wife) už zažila pár velice dobrých sérií, ale vše není navždy...kolik času ještě seriál dostane? Viděla jsem ukázky v televizi a nijak mě nenadchl, tak se k tomu asi nikdy nedokopu.





2 řady-dlouhý seriál Hart of Dixie se k této skupině také musí dostat. Bohužel některé seriály se zrušit musí, proč neskočit po novinkám, které nepatří mezi nejsledovanější. Komedie-drama seriály mě vždycky nijak neoslovovaly, proto jsem tenhle vůbec nenačala.




Aj, aj - to nevypadá dobře, už se pomalu ukládají k spánku:


 Moderní a seriálově-zpracovaná Kráska a zvíře v podobě jménem Beauty and the Beast, které se plátna drží už jen jednou rukou... Velká šance není, ale můžeme jen doufat, že tahle seriálová novinka nepadne v zapomnění (to znělo velice dramaticky :D). Nedávno jsem viděla první díl, který mě zaujal, takže jsem pro pokračování.







Kdo zná Carrie Bradshawovou? Správně, Sex ve městě - o tom teď ale nemluvím, já myslím The Carrie Diaries, kde Carrie je 16 let. Dle mé vlastní zkušenosti je seriál skvělý, ale jestli se vyklube další řada, je malá šance.





Další seriálová novinka, kterou jsem chtěla začít sledovat - Cult. U téhle nevím, zda se pozastavit, jelikož už není zrovna šance, že se seriál pohne kupředu.




Další kriminálka - tentokrát Kriminálka New York, která je na tom ještě bídněji než Las Vegas. Malá šance k pokračování - ale pár skvělých řad má za sebou, takže já se už loučím. Ale nezoufejte, nějaká drobná šance ještě je.



Skvělý, ale mnou nikdy nesledovaný seriál Mentalista (The Mentalist) už upadá zrovna, když si na něj vzpomenu a řeknu si, že bych se do něj mohla pustit. To nevadí - těch 5 sérií mi stále zůstane ;))



Zrušeno, jednou provždy...co dodat, jen SBOHEM:




Super drbna (Gossip Girl)





90210





Hranice nemožného (Fringe)










Samozřejmě jich bylo více, ale vypsala jsem jen ty nejznámější. Z toho se nejvíc budu loučit se Super drbnou... 





You know you love me

xoxo, Gossip Girl

7 komentářů:

  1. Dúfam, že mi moje obľúbené Hart of Dixie nezrušia :P How i met your mutter by malo mať teraz už len poslednú sériu, kde konečne bude matka odhalená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s Himym doufám, že to teda bude poslední série, protože už to strašně protahují.. ;))

      Vymazat
  2. TVD, HIMYM, Bones, TBBT, OUAT, Glee, Simpsons - nikdy nikdy nikdy neskončiť!!!!!!!!!!! Milujem tie seriály!
    Najviac HIMYM! Love you Barney 8P
    Bones - zbožňuje ich, pravidelne obedujem pri neznámych mŕtvolách v seriáli 8D
    Takisto TVD je brutálne, proste milujem upírov 8P
    UOAT je príjemná novinka, ktorá v 2. sezóne priniesla veľa nového a plánuje sa aj 3. séria, vďakabohu 8)
    Glee má úžasné pesničky! Síce príbeh pre pubertiakov, ale táto 4. séria sa mi práveže veeeľmi páči. Majú novšie pesničky a nové tváre, je to skvelé 8)
    NCIS som voľakedy zbožňovala, ale teraz to nemám kde pozerať, raz by som si to pokukala odznova celé 8)
    The Carrie Diaries je úplne super, dúfam, že nezrušia 8(
    2 a pol chlapa je super, teraz aj Ashtonom Kutcherom dobré, ale asi by mu už zrušenie prospelo.

    Zvyšok nepoznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už bych docela chtěla konec HIMYM i TVD, protože už kvalita klesá :/ :) OUAT bych chtěla nechat, protože to je příjemná změna ;)
      Já už jsem přestala ve 2. nebo 3. sérii, ale tak pořád to bylo dobrý..hlavně ty písničky ;))
      The Carrie Diaries zbožňuju - taky doufám, že ho nezruší :)
      ...Díky za tak dlouhý komentář, moc si toho vážím :))

      Vymazat
  3. S TVD musím jen souhlasit, ze začátku jsem hltala každý díl a teď už občas nemám ani chuť si nové díly pouštět...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že někdo souhlasí ;) přesně, teď můžeme jen doufat, aby to co nejdřív ukončili!... děkuji za komentář :))

      Vymazat
  4. Ja som začala pozerať len prednedávnom The Secret Circle ...každú sekundu som hltala :3 doslova :3 a nakoniec som prišla k poslednej časti 1. série ...aaa DRB ! .... ZRUŠiLI HO -_- idioti ... niekedy by som sa chcela porozprávať s tými debilmi v tej telke ... pretože nechápem ako môžu ukončiť seriál bez nejakého konca šťastného ... pamätáte na Ravenswood ak to niekto teda pozeral ... tiež ho zrušili uprostred 1. série -_- prečo sa im nepostaviť ??!! -> https://www.facebook.com/standupandletushear?skip_nax_wizard=true

    OdpovědětVymazat