úterý 25. září 2012

Jak jsem poznal vaši matku/How I Met Your Mother 8x01

8x01

 Už jsme se již mohli podívat na nový díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku - konkrétně 8x01. A teď, co jsme tam mohli vidět.

NEČTĚTE, ZDA JSTE NEVIDĚLI DÍL 8x01!!

 Je rok po svatbě a nevíme, kdo se s kým vzal, nebo jestli vůbec. Tedy předpokládáme, že to bude Barney a Robin. Ted vypráví na vlakovém nástupišti staré neznámé paní, co se stalo před rokem - hned po tom, co se Quinn zasnoubila s Barneym. Nejspíš to bude vyprávět skoro celou řadu a na konci poví, jak to dopadlo s tou svatbou. Doufejme, že to bude rychlejší, protože já bych chtěla vědět, co se vlastně stalo a taky bych se chtěla dozvědět konečně totožnost Tedovy manželky (alespoň to slibují).
Ted a Klaus
Robin
 Ted přiměl Victorii, aby napsala vzkaz Klausovi (Thomas Lennon), svému snoubenci, kterého si měla vzít. Pak ale Ted načapá Klause, jak utíká ze svého okna a říká, že se nechce ženit. Quinn zjistí, že Barney chodil s Robin a nebude se jí to líbit. A, podle očekávání, se nám tu objevil Nick (Michael Trucco), kterého Robin poznala v epizodě 6x21 (Hopeless-Beznadějný), a teď s ním chodí. Ted nakonec uvažuje, zda neudělal chybu, když utekl s Victorií. Barney ukazuje Robin věci, které si nechal z jejich vztahu.

 A jaký z toho máte pocit?? Díl se mi zdál nijaký a zbytečný, ale další by mohly být lepší. Jen mě mrzí, že ta svatba by měla skončit nejspíš až na konci této série :))

1 komentář:

  1. Hey this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you
    have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

    Also visit my website :: Tao Of Badass

    OdpovědětVymazat