neděle 21. října 2012

RECENZE Roztomilé malé lhářky: Nevinné/Pretty Little Liars: Flawless

Roztomilé malé lhářky: Nevinné
Roztomilé malé lhářky 2-obálka

  • Sara Shepardová
  • nakladatelství: BBart
  • vydáno: 2011
  • počet stran: 280
Jednou Aria, Emily, Hanna, Spencer a Alison uviděly Tobyho Cavanaugha, jak je špehuje při převlékání. Alison měla nápad, že by ho měly vystrašit. Pak Ali vhodí ohňostroj do Tobyho domku na stromě. Jenže v domku někdo byl - Tobyho nevlastní sestra Jenna. Jenna oslepla a Toby se za to sám udal na policii. Tuto událost dívky označily jako "ta věc s Jennou", o které nikdy nemluví.
Toby a Jenna
 Emily se sblížila s Tobym a začala mu důvěřovat. Ariina matka zjistila, že jí její manžel Byron podvádí a že o tom Aria věděla. Aria se setkala s milenkou svého otce. Spencer své sestře neukradla jen kluka Wrena, ale i seminární práci, za kterou získala i Zlatou orchidej.

ZBYLÝ TEXT PROZRAZUJE ZÁPLETKU KNIHY!!

 Emily pozvala Tobyho na velkou slavnost Foxy. Spencer pozvala svého kamaráda Andrewa Campbella jen proto, že chce utajit svůj vztah s Wrenem. Hanna je stále posedlejší svou váhou. Dívky si o Tobym myslí, že on zabil Alison a že je také "A". Když jeli Toby a Emily z Foxy, Toby se jí přiznal, že udělal špatnou věc, které velice lituje. Emily ho špatně pochopí a uteče.
Wren a Melissa
 Ráno najde Tobyho před svým domem. Spáchal sebevraždu a v dopise na rozloučenou dívky zjistily, že on nezabil Alison, ale že udržoval velmi blízký vztah se svou nevlastní sestrou Jennou. Wren se rozešel se Spencer, protože chtěl být s Melissou.

 Spencer řekla ostatním, proč Toby vzal onehdy tu nehodu s Jennou na sebe. Alison ho tu noc k tomu přemluvila, protože ona o něm věděla tajemství, které by ho mohlo zničit. "A" je stále neodhalena.

RECENZE

 Kniha mi přišla zajímavější a nové postavy obohatily děj. Bohužel kniha se hodnotí převážně kvůli způsobu psaní a jako u minulého dílu mě spisovatelka nijak neuchvátila. Námět je úžasný, ale zbytek mi nic neříká. Jako ostatní budu číst další díly kvůli zjištění totožnosti "A".
 Knížku bych ohodnotila 7/10bodů. Tento díl byl bohatější a propracovanější.

Žádné komentáře:

Okomentovat