pátek 26. října 2012

Upíří deníky/The Vampire Diaries 4x03


Stefan a Elena na motorce
Hayley
 Elena stále pravidelně pije Mattovu krev. Stefan chce ukázat Eleně zábavnější část přeměny, takže vytáhne svou motorku. Damon je odhodlaný zabít Connora a poté odjet z města, protože to tak slíbil - kvůli tomu, že si Elena vybrala Stefana. Rebekah je teď hvězda školy a pořádá večírek, jenže stále ji chybí skutečná rodina. Klaus i Matt jsou na ní naštvaní.
 Connor se stále nedá a vyhledává upíry, aby jim mohl dát vlkodlačí jed, který násilně získal od Tylera. Ten je v nebezpečí a proto ho chrání Klaus, aby nepřišel o další hybridy. Jeremy zjistil, že když uviděl Connorovo tetování, má být potencionální lovec upírů. Do města přijíždí vlkodlačice Hayley, aby navštívila Tylera. Caroline o ní vůbec neví, ani že s někým takovým se Tyler stýká.
Meredith mluví k Damonovi
Jeremy a Connor
Rebekah stále provokuje Elenu a ta ji málem zabije, nebýt Stefana. Stefan se obává, že když se uvolní, stane se opět rozparovačem, takže mu Caroline slíbí, že mu kdykoliv pomůže. Meredith se přátelsky sbližuje s Damonem. Všichni si myslí, že Connor zemřel, ale Klaus ho zachránil, protože je nějaký z pěti. Elena se neovládá, když pije z Matta, ale Damon ji zastaví a slíbí, že ji přizpůsobí opravdovému upírství. Rebekah se nakonec obrací na April, aby nebyla sama.



Celkově se mi díl moc líbil. Hodně se tam toho stalo a bylo to všechno hodně důležitý. Moc se mi líbilo, jak se Meredith sblížila s Damonem. Hayley jsem se docela obávala, v Tajným kruhu/The Secret Circle jsem jí měla ráda, ale tahle role mi pro ní nějak neseděla. Nakonec jsem byla příjemně překvapená a její role Upíří deníky obohatila. Je ohromně zajímavé, že je Jeremy potencionální lovec upírů - mně osobně by se líbilo, kdyby byl. A to, že Damon neodjel a bude Eleně pomáhat, mě nepřekvapuje, ale stejně jsem moc ráda.
 Tahle řada se rozjíždí pomalu, ale opravdu jistě a hodně dobře.

2 komentáře:

  1. Jeej Hayley hrá jedna z mojich naj herečiek! 8D idem si rýchlo kuknúť túto časť 8P

    OdpovědětVymazat
  2. hodně lidí jí nemaj rádi...se divim :))

    OdpovědětVymazat