úterý 16. října 2012

Už máme měsíc za sebou!!

 Od založení mého blogu už uplynul přesně měsíc a ta sledovanost mě opravdu těší... 455 návštěv za celou dobu - to je opravdu něco - a dokonce i 3 pravidelní čtenáři :))
 Mockrát Vám všem děkuju, že navštěvujete můj blog i pravidelně (doufám, že to tak i zůstane :D). Chci Vás informovat se všemi novinkami ve světě filmů, seriálů i knih, ale je to těžké sledovat všechno najednou a navíc 9.ročník, ve kterém jsem, je opravdu nabitý (tedy z mého pohledu, myslím, že nynější středoškoláci a vysokoškoláci mají na to jiný názor). Ale myslím, že mi to jde zatím dobře, takže dokud to tu budete průběžně sledovat, určitě sem budu moc ráda psát různé recenze a novinky ;)
 Do komentářů můžete napsat, co se Vám tu líbí a co byste naopak chtěli změnit, určitě se pokusím to tu zařídit...taky klidně napište, co byste tu rádi viděli, i třeba recenzi na nějakou knihu, o které se rozhodujete, zda si ji přečtete:)...vše uvítám :))

4 komentáře:

  1. Veľmi sa mi páči vzhľad blogu, hneď ma zaujal 8)
    a hocijaké novinky zo sveta filmov, seriálov či kníh rada uvítam 8)
    ja mám totiž knižný blog, ale až tak veľmi tie novinky nezapisujem, skôr sledujem potom u iných, ale o nových filmoch či seriáloch si vždy rada prečítam 8)
    prajem veľa šťastia do ďalších mesiacov 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju:)) doufám, že hodně lidí mají stejný pěkný názor na můj blog jako ty ;). Na tvém blogu se mi strašně líbí, jak to máš pěkně uspořádaný a barevný:) taky ti přeju hodně štěstí:)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásný blog!A hlavně zajímavý!Jak bych se mohla přidat k affs nebok něčemu podobnému (pravidelným čtenářum)
    Na Affs se to píše taklhle tak kdyby:Alyssa
    www.iamvampire.blog.cz
    Doufám že se dohodnem dej mi vědět namuj blkopls.Předem dík!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, nikdy jsem nedělala blog, tak jsem ráda že se několika lidem líbí ;) když máš založený stránky na blogu, tak nevím, jestli se můžeš přidat k pravidelným čtenářům... ale budu ráda, když se nějak dohodneme:))

      Vymazat