čtvrtek 8. listopadu 2012

Misfits: Zmetci/Misfits 4x02 a informace o 4x03

 Před nějakou dobou nám vyšel další díl seriálu Misfits - 4x02.
Sadie
Finn, nový člen party, který umí pohybovat věcmi, drží ve svém bytě svou dívku Sadie, protože má schopnost udělat dokonalého muže z každého pouhými slovy. Rudy neplatí nájemné, proto ho vyhodí z bytu. Bude bydlet u Finna a začne si myslet, že za zamčenými dveřmi Finnova bytu je mluvící pes.
Finn, Rudy a Jess
 V kulturáku se zastaví čtyři slepí lidé na kurzu sochařství a každý z party bude dělat předlohu. Mezi nimi bude hezká blondýnka Ally. Nejdříve jí bude dělat předlohu Curtis, ale když od svého psa - telepata - zjistí, že je černoch, vymění ho za Rudyho.
Lola
 V baru, kde pracuje Curtis, se objeví nový sexy barman Alex, kterého všechny holky balí, ale on je jen odmítá. Když se Finn dozví o Sethovi, bude po něm chtít, aby odebral Sadie schopnost. Když se k tomu konečně odhodlá s podporou ostatních, zjistí, že ji pustil Rudyho druhé já, protože si myslel, že ji tam mučí. Finn se poté opět dá dohromady se Sadie, i přestože ví, že ho ovládá schopnost. Seth jí odebere schopnost a Finn s Rudym začnou bydlet v kulturáku. Curtis poznává probační v zácviku - nádhernou Lolu.
Rudy - moc vtipná scéna

 Tenhle díl seriál opět vyzdvihl nahoru. Kvalita se sice nevyrovnala původním hercům a hláškám, ale seriál budu sledovat, protože je stále dobrý a vtipný. Sice tu nemáme sprostou Kelly, ale máme slušnou Jess, která tam všechny nejen nebrzdí, ale dělá skutečnou atmosféru. Nový probační je úplně něco jiného než ten poslední.
 Pokus seriál nikdo nesleduje, rozhodně velmi doporučuji. Je hodně vtipný a sprostý, ale velice originální a rozhodně můj nejoblíbenější. Navíc seriál nemá moc dílů, proto je to menší oddychovka.




TRAILER K DÍLU 4X02 - BEZ TITULEK


HRAJÍ

Curtis - Nathan Stewart-Jattett
Rudy - Joseph Gilgun
Finn - Nathan McMullen
Jess - Karla Crome
Seth - Matthew McNulty
Alex - Matt Stokoe
Greg-probační - Shaun Dooley
Lola - Lucy Gaskell

4x03

 Za nedlouho vyjde další díl. Víme, že se ukáže Rudyho třetí já, kterého popisuje jako psychopat. Lola si zkouší práci probačního a hodně si užívá to komandování. A Finn začíná balit Jess...
 Nic dalšího důležitého či zajímavého nevím, pokud něco budete vědět, klidně napište. Fotky ani videa nejsou (tedy žádné jsem nenašla), ale na konci dílu 4x02 uvidíte krátké promo video.

Žádné komentáře:

Okomentovat