úterý 20. listopadu 2012

Upíří deníky/The Vampire Diaries 4x06

4x06 "We All Go A Little Mad"

Katherine - halucinace
Klaus a Caroline
 Elena má stále halucinace okolo toho, jak zabila Connora. Nejdříve si myslí, že je duch, ale pak ji napadne. Jenže když se brání a bodne ho do krku, ve skutečnosti ublíží Jeremymu. S tím se svěří Damonovi a Stefanovi ani nic neřekne, protože myslí, že pracuje s Klausem. Caroline hraje, že se rozešla s Tylerem, o čemž ví i Hayley. Klaus řekne Stefanovi, že lovci byli k zabíjení upírů začarováni, takže pokud někdo jednoho z Pěti zabije, stane se jeho poslední obětí. Kvůli ochranně Eleny, ji Klaus zavře, aby si neublížila. Jeremy přiznává, že má po smrti Connora tetování, stejné jako měl Connor. April se stále poptává po Rebece.

Elena a Damon
Elena a Stefan
 Atticus Shane poznává Damona a říká mu, že se dá prokletí utnout tím, že další potencionální lovec začne plnit svůj osud. Elena začíná mít halucinace, kde se objevuje nejen Connor, ale i Katherine a její adoptivní matka. Caroline přemluví Klause, aby jim obětoval jednoho hybrida, aby ho mohl Jeremy, jako potencionální lovec, zabít, a na oplátku Caroline půjde s Klausem na rande.
 Elena se už bude chtít zabít na mostě, kde už dvakrát měla zemřít, ale Damon jí zachrání těsně před východem slunce. Jeremy zabíjí hybrida, tetování se mu rozšiřuje a Elena přestává mít vidiny. Matt oznamuje Damonovi, že pastor Young a profesor Shane si pravidelně volali a v den výbuchu i víckrát. A Elena svěřuje Stefanovi, že její city k Damonovi se zesílily, a proto se rozcházejí...tedy alespoň tak jsem to pochopila :D

 Tenhle díl se mi moc líbil. Zaprvé jsem strašně ráda, že si konečně Caroline a Klaus opět někam vyrazí, protože si přeju, aby se dali dohromady. Zadruhé se Elena a Stefan rozešli a hlavně kvůli Damonovi, což je třetí důvod, proč se mi díl líbil. Od začátku řady můžeme vidět, jak se Elena svěřuje více Damonovi, než Stefanovi. A teď možná a konečně budou spolu. Všichni jsme určitě natěšení, alespoň fanoušci jejich páru. Ale co se mi nelíbilo, že se do seriálu nevrátila Katherine, ale že to byla jen halucinace. Doufám, že se tam poté ukáže...

TRAILERK DÍLU 4X06

2 komentáře:

  1. žiadny Klaus a Caroline! Tayler a Caroline! 8D mám Klausa rada, ale Caroline a Tyler sú takí vášniví a krásny pár 8)
    Kebyže je Elena s Damonom, naberie seriál obrovské obrátky o 180 stupňov! Bolo by to super! 8D určite zaujímavé 8)

    OdpovědětVymazat
  2. nesouhlasím, prostě Tylera nemám ráda a Klaus s Caroline by byli nádherný pár :)) :D doufám teda, že konečně se dají Elena a Damon dohromady ;)

    OdpovědětVymazat