pátek 30. listopadu 2012

Upíří deníky/The Vampire Diaries 4x07

4x07 "My Brother's Keeper"

Stefan nutí Jeremyho, aby zabíjel
 Pořádá se další ročník Miss Mystic Falls a Caroline, jako předchozí Miss, zařizuje tento ročník. Stefan se zpovídá Caroline, že se s ním Elena rozešla kvůli Damonovi, ke kterému se jí zesílily pocity. Damon se dozvídá od Stefana, že se s ním Elena rozešla. April se přihlásí do Miss Mystic Falls a Jeremy má být její doprovod. Jeremy Mattovi přiznává, že od té doby, co zabil upíra a stal se novým lovcem, má rychlejší instinkty a je silnější. Poté se mu dokonce začnou zdát sny o tom, jak zabíjí Elenu.

 Stefan hledá zlé lidi, které mění v upíry, aby je mohl Jeremy zabít kvůli mapě (tetování) k léku. Klaus využívá Carolina slibu, že za obětování hybrida půjdou na rande. Zve jí na Miss Mystic Falls a Caroline souhlasí, aby zamaskovala, že jsou s Tylerem stále spolu. Tyler a Hayley využívají času bez Klause a pomáhají ostatním hybridům zbavit se jejich pouta ke Klausovi, a pak se také rozhodnou jít spolu na Miss Mystic Falls. Elena Damonovi sděluje, že se rozešla se Stefanem kvůli němu.
April vyhrává Miss Mystic Falls
 Damon obviňuje profesora Shana z vraždy Rady a pastora Younga, tedy jen z toho, že je zmanipuloval. S tím, že Jeremy zabíjí dalšího upíra, je čím dál tím nebezpečnější a pokouší se zabít Elenu. Jeremy nedorazí jako doprovod April, čehož se poté ujme Matt. Elena i Damon vzpomínají na minulý ročník, kdy spolu tancovali. Klaus a Caroline si začínají velice rozumnět, což se Tylerovi moc nelíbí. Profesor Shane zjišťuje, že je Damon upír a Damon se dozvídá, že k tomu, aby se Elena stala člověkem potřebuje také čarodějku Benettovou. Jenže Bonnie nemá stále navrácenou svou moc, s čímž jí pomáhá profesor Shane.


Caroline a Klaus si rozumí
 April vyhrává Miss Mystic Falls. Klaus přiznává Caroline, že v jednu chvílí se opravdu chtěl stát člověkem. Matt se stěhuje k Jeremymu, protože toho jediného poslouchá, jelikož je člověk. Elena se stěhuje k Salvatorovým, jenže Stefan raději odchází. Hayley také pracuje s profesorem Shanem, který po ní chce, aby prolomila všechna pouta ke Klausovi. Eleně se nelíbí, že pro ni chce Stefan lidskost, protože jako upíra ji milovat nemůže, a také že ji Caroline, jako upíra, odsuzuje. Jako jediný, ji Damon takto má rád, protože jí připadá konečně plná života.


Elena a Damon se sbližují
 Stefan to s Elenou vzdává, ale Caroline ho přemlouvá a také přichází na to, proč je Elena úplně jiná, než když byla člověk. Je to prý vzácné, ale když byla Elena vytvořená z Damonovy krve, vytvořilo se velmi silné pouto, kvůli kterému ho poslouchá a dokonce s ním vždy souhlasí. A konečně jsme mohli vidět scénu, která nám tak trochu byla prozrazena - Elena prožije svůj první upíří sex (jenže jsme nemohli vědět s kým) s Damonem.


MŮJ NÁZOR

Mně se osobně moc líbil tento díl. Klaus si vytváří pěknou cestičku ke Carolinýmu srdci, čemuž Caroline neodmlouvá. Moc se mi líbilo, že se Damon a Elena dají konečně dohromady a oni pak vylezou s nějakým poutem, což všechny přesvědčí, že Elena Damona opravdu nemiluje. Vždycky to musí nějak pokazit, prostě jim to není souzený :D Prostě je chci mít spolu, ale ne když ta láska není oboustranná. Opět chudák Damon, až se o tom dozví, úplně ho to srovná. Vždyť už tolikrát byl odmítnut a teď to vypadalo opravdu nadějně a zase nic, jako vždy :/ A pak tu máme Jeremyho. Doufám, že se z něj stane taky takový pořádný lovec upírů jak Connor. Hodně doufám, Jeremyho mám moc ráda a teď když tam všechny chce pozabíjet, mám ho snad ještě radši :D

A jakpak se Vám líbil tento díl?? Taky se mnou souhlasíte, nebo máte naopak úplně jiný názor než já?...To se stává velice často.

Žádné komentáře:

Okomentovat