neděle 27. ledna 2013

Upíří deníky/The Vampire Diaries 4x11

4x11 "Catch Me If You Can"


PODROBNÝ OBSAH

Kol a Damon
 Damon a Jeremy narazí na Kola, který rozhodně nechce, aby se našel lék spolu se Silasem. Jeremy se zachrání a Kol zatím mučí Damona. Stefan a Rebeka hledají náhrobní kámen u Shana, jelikož jim prozradil, že s ním se dá najít Silas a také lék.
 Shane byl mezitím zadržen policií a starostou, neboť si myslí, že on zavinil smrt Pastora Younga a jiných lidí. Elena přiměje Klause, aby Kol pustil Damona. Jenže Kol je mazaný a ovlivní Damona, aby zabil Jeremyho.
Shane a Bonnie
 Rebeka se Stefanem nenajdou náhrobní kámen Silase, ale do Shaneovi pracovny se dostane muž, který ho najde, ale když se ho budou vyptávat, kdo ho poslal, spáchá sebevraždu. Shane se nakonec přizná Bonnie a vyvolá v ní temné magické síly. Když málem Damon zavraždí Jeremyho, Stefan ho zachrání, ale pak ho zavře do sklepa, aby ovlivnění ustalo.
 Stefan přizná, že už není zamilovaný do Eleny. Otec Bonnie řekne, že to Bonnie přehání s kouzly a tak jí pak sežene pomoc. Stefan a Rebeka se dají dohromady. Elena má geniální nápad, že by Jeremy měl zabít Kola, se kterým také zemře jeho linie upírů, kteří jím byli stvořeni. Tím vyřeší problém tetování a dalšího zabíjení.


MŮJ NÁZOR

Stefan a Rebeka
 Tak tenhle díl byl určitě jiný než předchozí dva. Tamty byly moc smutné a docela i nudné. Tento byl i akční a konečně se tam mnoho vyjasnilo a také stalo. Zaprvé se mi moc líbí, že se vrátil Kol, kterého tam mám hodně ráda - vlastně všechny původní. A je dobře, že se něco už ukázalo na profesora Shana - skoro všechno v této řadě je jeho vina (to špatné). Bonnie se opět neovládá a to, že jí její otec pomáhá je dobře, neboť jí aspoň někdo pomáhá.
Elena a Damon
 To, že je Damon zavřený a navíc k němu nemůže Elena, si rozhodně Stefan naprosto užívá.  A navíc se k Rebece hodí, což je skvělý, že se dali dohromady - sice ne se vším všudy, ale jasně, že se něco vyklube. Jeremy by mohl zabít celou linii Kola, protože by to bylo alespoň něco.




TRAILER K DÍLU 4X11

4 komentáře:

  1. Kola určite nikto nesmie zabiť! Je to zatíčko 8P
    Táto časť bola super 8) Hlavne ako Damon naháňal Jeremyho v jaskyni, som sa smiala, ako mu hovoril aby utekal, lebo ho zabije 8D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty scény s Damonem a Jeremym byly fakt směšné! Též jsem se hodně nasmála, myslím, že je to dlouho, co tam něco takovýho dali... ;))

      Vymazat
    2. Kol je fakt zlatúšik :) Tak Damon má v seriály vždy tie najvtipnejšie hlášky :) Teda i s Klausom :)

      Vymazat
    3. Kol je opravdu úžasný... Taky si myslím, že mají tihle dva nejlepší hlášky! ;))

      Vymazat