sobota 11. května 2013

Top 9 Weekend (2)





Co to je? Tak tohle meme znáte v trochu jiné podobě, tím myslím v knižní. Jelikož můj blog není jen o knihách, tak Vám to sem přináším maličko jinak. Jde vlastně o to, abych napsala seznam top - téma si zvolím, jaké budu chtít. Každý top seznam budu zveřejňovat o víkendu (proto ten název) a protože to je sobota a neděle - meme bude dvakrát týdně ;))



 - Top milostných trojúhelníků- 

!POZOR, MŮŽE OBSAHOVAT SPOILERY!

Filmy:



1. Edward, Bella, Jacob (Stmívání)

 U nich nemůžu přímo někomu fandit, protože konec je daný. Ale vždy po celou dobu jsem fandila Edwardovi, ikdyž jsem oba nijak neměla v lásce. Sice Jacob uměl Bellu rozesmát a trochu s ní i pořádně žít (na to, že je Bella tak nudná a nezajímavá). Edward naopak uměl být gentleman a já mám prostě ráda lidi z dřívější doby, kde byli všichni slušní.
TEAM Edward





2. Princ, Sněhurka, Lovec (Sněhurka a lovec)

Sice má být Sněhurka se svým princem, ale co když ten jí nedokáže probudit svým polibkem? Princ Charming zná Sněhurku dlouho, vlastně je to její kamarád z dětství. Naopak lovec Eric jí má zabít, ale překoná všechny překážky, dokonce i klasickou verzi pohádky, a zachrání ji. Já jsem nikdy nechtěla Sněhurku s lovcem, ikdyž to zfilmují a dají jim šanci na lásku. Já jsem prostě pro klasiku a tradičnost.
TEAM Princ Charming






3. FDR, Lauren, Tuck (Tohle je válka)

Dva agenti CIA a nejlepší kamarádi a jedna dívka, která je dokáže rozdělit. FDR je takový mazaný a svým způsobem vtipný. Tuck je zas starostlivý. Oba jsou jiní, ale vlastně stejní. Mě se spíš líbí FDR a nakonec s Lauren i skončí, takže jsem z konce nadšená.
TEAM FDR




Seriály:


1. Damon, Elena, Stefan (Upíří deníky)

Tohle je snad nejznámější seriálový milostný trojúhelník v poslední době. Většina fandí Damonovi (já taky) a nedivím se - vždyť je vtipný, krásný a strašně sexy. Stefan bývá nudný a má smysl pro humor, kterému nijak nerozumím. Elena s Damonem vypadá šťastně a živě a se Stefanem je starostlivá a musím říct, že i docela nudná.
TEAM Damon





2. Angel, Buffy, Spike (Buffy, přemožitelka upírů)

Angel byl Buffyin první, kterého opravdu milovala a on jí. Sice ona je přemožitelka a on upír, ale to je jen detail. Angel je pro ní skvěle stvořený, ale Spike jí umí překvapit a s ním je to takové živější, ten jejich vztah, ikdyž ho nemilovala. Bohužel jsem nikdy neměla Angela ráda, přišel mi usedlý a navíc nesnáším vlasy nahoru :D
TEAM Spike






3. Ted, Robin, Barney (Jak jsem poznal vaši matku)

Nemám ráda Teda, jelikož je trapný a navíc na prvním rande řekl Robin, že jí miluje - docela psychopatický. Barney je prostě boží (a sám to o sobě taky říká) :D A k Robin se hodí, jelikož jsou oba nezávislí a svým způsobem zvláštní - navíc Ted s ní neskončí, protože my "matku" neznáme (ale každý má tip, též já).
TEAM Barney





Knihy:



1. Ky, Cassia, Xander (Dokonalý pár)

Vybrat si mezi Kyem a Xanderem bylo ze všech nejtěžší. Xander má představovat nejlepšího kamaráda a budoucího oficiálního partnera Cassie. Ky je vlastně jen náhoda, která je oba střetla dohromady. Oba mi jsou naprosto sympatičtí. Tuším, že nakonec skončí s Kyem, ale přesto fandím Xanderovi.
TEAM Xander





2. Hurikán, Katniss, Peeta (Hunger Games)

Četla jsem jen první díl a nevím, koho mám radši. Hurikán vždy pomáhal Katniss, i v těch nejhorších chvílích a věřil v ní. Peeta je naopak, že bych se s ním obávala - nikdy nevím, co od něj čekat, ve špatném slova smyslu, až trochu děsivé a nepříjemné. Oba jsou jiní, ale každý svým způsobem fajn, takže je těžké si vybrat.
TEAM Peeta





3. Will, Jacinda, Cassian (Drakie)

Will a Jacinda jsou spolu kvůli zvláštnostem, které je spojují, což se mi u párů nelíbí - prostě taková láska na první pohled, je to pro mě nesmyslné, protože to je blbost (tedy pro mě). Cassian miluje Jacindu i přes všechno, ale také k tomu nemá správné důvody. Ale Will mi je prostě sympatičtější.
TEAM Will

2 komentáře:

  1. Zajímavý je, že všechny trojice tvoří jedna holka a dva kluci. Nikde to není obráceně, což mi vyhovuje. :) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. víš, že toho jsem si ani nevšimla? ale je to pochopitelný, kluci mají být ti, co se "přetahují" :D ...mě to taky vyhovuje ;)

      Vymazat